1. Fighters
  2. Floyd Mayweather Jr

Floyd Mayweather Jr's record

Benieuwd naar het vechtrecord van Floyd Mayweather Jr? Zoek niet verder! Op deze pagina zullen wij het record delen van Floyd Mayweather Jr uit . Floyd Mayweather Jr is ook wel bekend als en is actief als .

Record van Floyd Mayweather Jr

Het record van Floyd Mayweather Jr is

Wie is Floyd Mayweather Jr ()?

  • Naam: Floyd Mayweather Jr
  • Nickname:
  • Land:
  • Categorie:
  • Record: 
Picture of Joris
Joris

Schrijver voor Muay-Thai-Nederland.nl

Hallo, mijn naam is Joris, een enthousiaste kickbokser en muay thai-beoefenaar met jarenlange trainingservaring in Nederland en Thailand. Mijn passie voor deze vechtsporten deel ik graag op Kickboksen-Nederland.nl en Muay-Thai-Nederland.nl. Van technieken tot trainingstips en de rijke culturele aspecten, mijn artikelen bieden een persoonlijke kijk op de wereld van kickboksen en muay thai. Laat je inspireren terwijl ik mijn enthousiasme en diepgaande kennis deel, en ontdek samen met mij wat deze vechtsporten zo bijzonder maakt.

Inhoudsopgave

Meer