1. Fighters
  2. Robert Whittaker

Robert Whittaker's record

Benieuwd naar het vechtrecord van Robert Whittaker? Zoek niet verder! Op deze pagina zullen wij het record delen van Robert Whittaker uit Nieuw-Zealand. Robert Whittaker is ook wel bekend als THE REAPER en is actief als Middleweight.

Record van Robert Whittaker

Het record van Robert Whittaker is 25-7-0

Wie is Robert Whittaker (THE REAPER)?

  • Naam: Robert Whittaker
  • Nickname: THE REAPER
  • Land: Nieuw-Zealand
  • Categorie: Middleweight
  • Record: 25-7-0
Picture of Joris
Joris

Schrijver voor Muay-Thai-Nederland.nl

Hallo, mijn naam is Joris, een enthousiaste kickbokser en muay thai-beoefenaar met jarenlange trainingservaring in Nederland en Thailand. Mijn passie voor deze vechtsporten deel ik graag op Kickboksen-Nederland.nl en Muay-Thai-Nederland.nl. Van technieken tot trainingstips en de rijke culturele aspecten, mijn artikelen bieden een persoonlijke kijk op de wereld van kickboksen en muay thai. Laat je inspireren terwijl ik mijn enthousiasme en diepgaande kennis deel, en ontdek samen met mij wat deze vechtsporten zo bijzonder maakt.

Inhoudsopgave

Meer