1. Fighters
  2. Brian Ortega

Brian Ortega's record

Benieuwd naar het vechtrecord van Brian Ortega? Zoek niet verder! Op deze pagina zullen wij het record delen van Brian Ortega uit Verenigde Staten. Brian Ortega is ook wel bekend als T-City en is actief als Featherweight.

Record van Brian Ortega

Het record van Brian Ortega is 16-3-0, 1 NC

Wie is Brian Ortega (T-City)?

  • Naam: Brian Ortega
  • Nickname: T-City
  • Land: Verenigde Staten
  • Categorie: Featherweight
  • Record: 16-3-0, 1 NC
Picture of Joris
Joris

Schrijver voor Muay-Thai-Nederland.nl

Hallo, mijn naam is Joris, een enthousiaste kickbokser en muay thai-beoefenaar met jarenlange trainingservaring in Nederland en Thailand. Mijn passie voor deze vechtsporten deel ik graag op Kickboksen-Nederland.nl en Muay-Thai-Nederland.nl. Van technieken tot trainingstips en de rijke culturele aspecten, mijn artikelen bieden een persoonlijke kijk op de wereld van kickboksen en muay thai. Laat je inspireren terwijl ik mijn enthousiasme en diepgaande kennis deel, en ontdek samen met mij wat deze vechtsporten zo bijzonder maakt.

Inhoudsopgave

Meer