1. Fighters
  2. Islam Makhachev

Islam Makhachev's record

Benieuwd naar het vechtrecord van Islam Makhachev? Zoek niet verder! Op deze pagina zullen wij het record delen van Islam Makhachev uit Rusland. Islam Makhachev is ook wel bekend als N/A en is actief als Lightweight.

Record van Islam Makhachev

Het record van Islam Makhachev is 26-1-0

Wie is Islam Makhachev (N/A)?

  • Naam: Islam Makhachev
  • Nickname: N/A
  • Land: Rusland
  • Categorie: Lightweight
  • Record: 26-1-0
Picture of Joris
Joris

Schrijver voor Muay-Thai-Nederland.nl

Hallo, mijn naam is Joris, een enthousiaste kickbokser en muay thai-beoefenaar met jarenlange trainingservaring in Nederland en Thailand. Mijn passie voor deze vechtsporten deel ik graag op Kickboksen-Nederland.nl en Muay-Thai-Nederland.nl. Van technieken tot trainingstips en de rijke culturele aspecten, mijn artikelen bieden een persoonlijke kijk op de wereld van kickboksen en muay thai. Laat je inspireren terwijl ik mijn enthousiasme en diepgaande kennis deel, en ontdek samen met mij wat deze vechtsporten zo bijzonder maakt.

Inhoudsopgave

Meer