1. Fighters
  2. Yair Rodriguez

Yair Rodriguez's record

Benieuwd naar het vechtrecord van Yair Rodriguez? Zoek niet verder! Op deze pagina zullen wij het record delen van Yair Rodriguez uit Mexico. Yair Rodriguez is ook wel bekend als El Pantera en is actief als Featherweight.

Record van Yair Rodriguez

Het record van Yair Rodriguez is 18-5-0

Wie is Yair Rodriguez (El Pantera)?

  • Naam: Yair Rodriguez
  • Nickname: El Pantera
  • Land: Mexico
  • Categorie: Featherweight
  • Record: 18-5-0
Picture of Joris
Joris

Schrijver voor Muay-Thai-Nederland.nl

Hallo, mijn naam is Joris, een enthousiaste kickbokser en muay thai-beoefenaar met jarenlange trainingservaring in Nederland en Thailand. Mijn passie voor deze vechtsporten deel ik graag op Kickboksen-Nederland.nl en Muay-Thai-Nederland.nl. Van technieken tot trainingstips en de rijke culturele aspecten, mijn artikelen bieden een persoonlijke kijk op de wereld van kickboksen en muay thai. Laat je inspireren terwijl ik mijn enthousiasme en diepgaande kennis deel, en ontdek samen met mij wat deze vechtsporten zo bijzonder maakt.

Inhoudsopgave

Meer