1. Fighters
  2. Israel Adesanya

Israel Adesanya's record

Benieuwd naar het vechtrecord van Israel Adesanya? Zoek niet verder! Op deze pagina zullen wij het record delen van Israel Adesanya uit Nigeria. Israel Adesanya is ook wel bekend als The Last Stylebender en is actief als Middleweight.

Record van Israel Adesanya

Het record van Israel Adesanya is 24-3-0

Wie is Israel Adesanya (The Last Stylebender)?

  • Naam: Israel Adesanya
  • Nickname: The Last Stylebender
  • Land: Nigeria
  • Categorie: Middleweight
  • Record: 24-3-0
Picture of Joris
Joris

Schrijver voor Muay-Thai-Nederland.nl

Hallo, mijn naam is Joris, een enthousiaste kickbokser en muay thai-beoefenaar met jarenlange trainingservaring in Nederland en Thailand. Mijn passie voor deze vechtsporten deel ik graag op Kickboksen-Nederland.nl en Muay-Thai-Nederland.nl. Van technieken tot trainingstips en de rijke culturele aspecten, mijn artikelen bieden een persoonlijke kijk op de wereld van kickboksen en muay thai. Laat je inspireren terwijl ik mijn enthousiasme en diepgaande kennis deel, en ontdek samen met mij wat deze vechtsporten zo bijzonder maakt.

Inhoudsopgave

Meer