1. Fighters
  2. Petr Yan

Petr Yan's record

Benieuwd naar het vechtrecord van Petr Yan? Zoek niet verder! Op deze pagina zullen wij het record delen van Petr Yan uit Rusland. Petr Yan is ook wel bekend als No Mercy en is actief als Bantamweight.

Record van Petr Yan

Het record van Petr Yan is 17-5-0

Wie is Petr Yan (No Mercy)?

  • Naam: Petr Yan
  • Nickname: No Mercy
  • Land: Rusland
  • Categorie: Bantamweight
  • Record: 17-5-0
Picture of Joris
Joris

Schrijver voor Muay-Thai-Nederland.nl

Hallo, mijn naam is Joris, een enthousiaste kickbokser en muay thai-beoefenaar met jarenlange trainingservaring in Nederland en Thailand. Mijn passie voor deze vechtsporten deel ik graag op Kickboksen-Nederland.nl en Muay-Thai-Nederland.nl. Van technieken tot trainingstips en de rijke culturele aspecten, mijn artikelen bieden een persoonlijke kijk op de wereld van kickboksen en muay thai. Laat je inspireren terwijl ik mijn enthousiasme en diepgaande kennis deel, en ontdek samen met mij wat deze vechtsporten zo bijzonder maakt.

Inhoudsopgave

Meer