1. Fighters
  2. Chuck Liddell

Chuck Liddell's record

Benieuwd naar het vechtrecord van Chuck Liddell? Zoek niet verder! Op deze pagina zullen wij het record delen van Chuck Liddell uit Verenigde Staten. Chuck Liddell is ook wel bekend als The Iceman en is actief als Light Heavyweight .

Record van Chuck Liddell

Het record van Chuck Liddell is 21-9-0

Wie is Chuck Liddell (The Iceman)?

  • Naam: Chuck Liddell
  • Nickname: The Iceman
  • Land: Verenigde Staten
  • Categorie: Light Heavyweight
  • Record: 21-9-0
Picture of Joris
Joris

Schrijver voor Muay-Thai-Nederland.nl

Hallo, mijn naam is Joris, een enthousiaste kickbokser en muay thai-beoefenaar met jarenlange trainingservaring in Nederland en Thailand. Mijn passie voor deze vechtsporten deel ik graag op Kickboksen-Nederland.nl en Muay-Thai-Nederland.nl. Van technieken tot trainingstips en de rijke culturele aspecten, mijn artikelen bieden een persoonlijke kijk op de wereld van kickboksen en muay thai. Laat je inspireren terwijl ik mijn enthousiasme en diepgaande kennis deel, en ontdek samen met mij wat deze vechtsporten zo bijzonder maakt.

Inhoudsopgave

Meer