1. Fighters
  2. Randy Couture

Randy Couture's record

Benieuwd naar het vechtrecord van Randy Couture? Zoek niet verder! Op deze pagina zullen wij het record delen van Randy Couture uit Verenigde Staten. Randy Couture is ook wel bekend als The Natural en is actief als Light Heavyweight.

Record van Randy Couture

Het record van Randy Couture is 19-11-0

Wie is Randy Couture (The Natural)?

  • Naam: Randy Couture
  • Nickname: The Natural
  • Land: Verenigde Staten
  • Categorie: Light Heavyweight
  • Record: 19-11-0
Picture of Joris
Joris

Schrijver voor Muay-Thai-Nederland.nl

Hallo, mijn naam is Joris, een enthousiaste kickbokser en muay thai-beoefenaar met jarenlange trainingservaring in Nederland en Thailand. Mijn passie voor deze vechtsporten deel ik graag op Kickboksen-Nederland.nl en Muay-Thai-Nederland.nl. Van technieken tot trainingstips en de rijke culturele aspecten, mijn artikelen bieden een persoonlijke kijk op de wereld van kickboksen en muay thai. Laat je inspireren terwijl ik mijn enthousiasme en diepgaande kennis deel, en ontdek samen met mij wat deze vechtsporten zo bijzonder maakt.

Inhoudsopgave

Meer