1. Fighters
  2. Conor McGregor

Conor McGregor's record

Benieuwd naar het vechtrecord van Conor McGregor? Zoek niet verder! Op deze pagina zullen wij het record delen van Conor McGregor uit Ierland. Conor McGregor is ook wel bekend als The Notorious en is actief als Lightweight.

Record van Conor McGregor

Het record van Conor McGregor is 22-6-0

Wie is Conor McGregor (The Notorious)?

  • Naam: Conor McGregor
  • Nickname: The Notorious
  • Land: Ierland
  • Categorie: Lightweight
  • Record: 22-6-0
Picture of Joris
Joris

Schrijver voor Muay-Thai-Nederland.nl

Hallo, mijn naam is Joris, een enthousiaste kickbokser en muay thai-beoefenaar met jarenlange trainingservaring in Nederland en Thailand. Mijn passie voor deze vechtsporten deel ik graag op Kickboksen-Nederland.nl en Muay-Thai-Nederland.nl. Van technieken tot trainingstips en de rijke culturele aspecten, mijn artikelen bieden een persoonlijke kijk op de wereld van kickboksen en muay thai. Laat je inspireren terwijl ik mijn enthousiasme en diepgaande kennis deel, en ontdek samen met mij wat deze vechtsporten zo bijzonder maakt.

Inhoudsopgave

Meer