1. Fighters
  2. Georges St-Pierre

Georges St-Pierre's record

Benieuwd naar het vechtrecord van Georges St-Pierre? Zoek niet verder! Op deze pagina zullen wij het record delen van Georges St-Pierre uit Canada. Georges St-Pierre is ook wel bekend als Rush en is actief als Middleweight.

Record van Georges St-Pierre

Het record van Georges St-Pierre is 26-2-0

Wie is Georges St-Pierre (Rush)?

  • Naam: Georges St-Pierre
  • Nickname: Rush
  • Land: Canada
  • Categorie: Middleweight
  • Record: 26-2-0
Picture of Joris
Joris

Schrijver voor Muay-Thai-Nederland.nl

Hallo, mijn naam is Joris, een enthousiaste kickbokser en muay thai-beoefenaar met jarenlange trainingservaring in Nederland en Thailand. Mijn passie voor deze vechtsporten deel ik graag op Kickboksen-Nederland.nl en Muay-Thai-Nederland.nl. Van technieken tot trainingstips en de rijke culturele aspecten, mijn artikelen bieden een persoonlijke kijk op de wereld van kickboksen en muay thai. Laat je inspireren terwijl ik mijn enthousiasme en diepgaande kennis deel, en ontdek samen met mij wat deze vechtsporten zo bijzonder maakt.

Inhoudsopgave

Meer