1. Fighters
  2. Dominick Cruz

Dominick Cruz's record

Benieuwd naar het vechtrecord van Dominick Cruz? Zoek niet verder! Op deze pagina zullen wij het record delen van Dominick Cruz uit Verenigde Staten. Dominick Cruz is ook wel bekend als The Dominator en is actief als Bantamweight.

Record van Dominick Cruz

Het record van Dominick Cruz is 24-4-0

Wie is Dominick Cruz (The Dominator)?

  • Naam: Dominick Cruz
  • Nickname: The Dominator
  • Land: Verenigde Staten
  • Categorie: Bantamweight
  • Record: 24-4-0
Picture of Joris
Joris

Schrijver voor Muay-Thai-Nederland.nl

Hallo, mijn naam is Joris, een enthousiaste kickbokser en muay thai-beoefenaar met jarenlange trainingservaring in Nederland en Thailand. Mijn passie voor deze vechtsporten deel ik graag op Kickboksen-Nederland.nl en Muay-Thai-Nederland.nl. Van technieken tot trainingstips en de rijke culturele aspecten, mijn artikelen bieden een persoonlijke kijk op de wereld van kickboksen en muay thai. Laat je inspireren terwijl ik mijn enthousiasme en diepgaande kennis deel, en ontdek samen met mij wat deze vechtsporten zo bijzonder maakt.

Inhoudsopgave

Meer