1. Fighters
  2. Khabib Nurmagomedov

Khabib Nurmagomedov's record

Benieuwd naar het vechtrecord van Khabib Nurmagomedov? Zoek niet verder! Op deze pagina zullen wij het record delen van Khabib Nurmagomedov uit Rusland. Khabib Nurmagomedov is ook wel bekend als The Eagle en is actief als Lightweight.

Record van Khabib Nurmagomedov

Het record van Khabib Nurmagomedov is 29-0-0

Wie is Khabib Nurmagomedov (The Eagle)?

  • Naam: Khabib Nurmagomedov
  • Nickname: The Eagle
  • Land: Rusland
  • Categorie: Lightweight
  • Record: 29-0-0
Picture of Joris
Joris

Schrijver voor Muay-Thai-Nederland.nl

Hallo, mijn naam is Joris, een enthousiaste kickbokser en muay thai-beoefenaar met jarenlange trainingservaring in Nederland en Thailand. Mijn passie voor deze vechtsporten deel ik graag op Kickboksen-Nederland.nl en Muay-Thai-Nederland.nl. Van technieken tot trainingstips en de rijke culturele aspecten, mijn artikelen bieden een persoonlijke kijk op de wereld van kickboksen en muay thai. Laat je inspireren terwijl ik mijn enthousiasme en diepgaande kennis deel, en ontdek samen met mij wat deze vechtsporten zo bijzonder maakt.

Inhoudsopgave

Meer