Over ons

Welkom bij Muay Thai-Nederland.nl, dé online hub voor alles wat met Muay Thai te maken heeft in Nederland. Wij delen een liefde voor deze sport en zijn daarom ook enthousiaste beoefenaars ervan. Onze missie is om Muay Thai toegankelijk te maken voor iedereen in Nederland, of je nu een beginner bent die net begint of een ervaren vechter die nieuwe hoogten wil bereiken.

Onze missie

Bij Muay Thai-Nederland.nl delen we een diepe passie voor de eeuwenoude tradities en dynamische technieken van Muay Thai. Het leuke van Muay Thai is de wijze waarop het de beoefenaars verschillende waarden bijbrengt. Daarom is deze sport er niet alleen voor de zelfverdediging, maar ook om jezelf mentaal en fysiek sterker te maken.

Wat kun je vinden op onze website?

Sportschool register

Ontdek het uitgebreide register van Muay Thai-scholen verspreid over Nederland. Of je nu op zoek bent naar een plek om te beginnen of je vaardigheden wilt aanscherpen, hier vind je een overzicht van scholen in jouw regio.

Informatie over Muay Thai

Verdiep je in de rijke geschiedenis, filosofie en technieken van Muay Thai. Onze uitgebreide informatie is ontworpen voor zowel beginners als ervaren beoefenaars Met de opgedane kennis zal je met een brede basis van start kunnen gaan met het uitoefenen van deze pracht van een sport.

Blogs

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de Muay Thai-gemeenschap. Onze blogs en nieuwssectie brengen boeiende verhalen, analyses en updates over evenementen, kampioenschappen en trainingsadvies, allemaal gericht op het verdiepen van jouw Muay Thai-beleving.

Onderdeel van Vechtsport-Nederland.nl

Muay-Thai-Nederland.nl maakt deel uit van Vechtsport-Nederland.nl, een overkoepelend platform dat zich richt op diverse vechtsporten. Door deel uit te maken van dit netwerk, streven we naar het bevorderen van begrip en respect tussen verschillende vechtsport disciplines.

Andere sites: