1. Fighters
  2. Sean Strickland

Sean Strickland's record

Benieuwd naar het vechtrecord van Sean Strickland? Zoek niet verder! Op deze pagina zullen wij het record delen van Sean Strickland uit Verenigde Staten. Sean Strickland is ook wel bekend als Tarzan en is actief als Middleweight.

Record van Sean Strickland

Het record van Sean Strickland is 29-6-0

Wie is Sean Strickland (Tarzan)?

  • Naam: Sean Strickland
  • Nickname: Tarzan
  • Land: Verenigde Staten
  • Categorie: Middleweight
  • Record: 29-6-0
Picture of Joris
Joris

Schrijver voor Muay-Thai-Nederland.nl

Hallo, mijn naam is Joris, een enthousiaste kickbokser en muay thai-beoefenaar met jarenlange trainingservaring in Nederland en Thailand. Mijn passie voor deze vechtsporten deel ik graag op Kickboksen-Nederland.nl en Muay-Thai-Nederland.nl. Van technieken tot trainingstips en de rijke culturele aspecten, mijn artikelen bieden een persoonlijke kijk op de wereld van kickboksen en muay thai. Laat je inspireren terwijl ik mijn enthousiasme en diepgaande kennis deel, en ontdek samen met mij wat deze vechtsporten zo bijzonder maakt.

Inhoudsopgave

Meer