1. Fighters
  2. BJ Penn

BJ Penn's record

Benieuwd naar het vechtrecord van BJ Penn? Zoek niet verder! Op deze pagina zullen wij het record delen van BJ Penn uit Verenigde Staten. BJ Penn is ook wel bekend als The Prodigy en is actief als Lightweight.

Record van BJ Penn

Het record van BJ Penn is 16-4-2

Wie is BJ Penn (The Prodigy)?

  • Naam: BJ Penn
  • Nickname: The Prodigy
  • Land: Verenigde Staten
  • Categorie: Lightweight
  • Record: 16-4-2
Picture of Joris
Joris

Schrijver voor Muay-Thai-Nederland.nl

Hallo, mijn naam is Joris, een enthousiaste kickbokser en muay thai-beoefenaar met jarenlange trainingservaring in Nederland en Thailand. Mijn passie voor deze vechtsporten deel ik graag op Kickboksen-Nederland.nl en Muay-Thai-Nederland.nl. Van technieken tot trainingstips en de rijke culturele aspecten, mijn artikelen bieden een persoonlijke kijk op de wereld van kickboksen en muay thai. Laat je inspireren terwijl ik mijn enthousiasme en diepgaande kennis deel, en ontdek samen met mij wat deze vechtsporten zo bijzonder maakt.

Inhoudsopgave

Meer