1. Fighters
  2. Kamaru Usman

Kamaru Usman's record

Benieuwd naar het vechtrecord van Kamaru Usman? Zoek niet verder! Op deze pagina zullen wij het record delen van Kamaru Usman uit Nigeria. Kamaru Usman is ook wel bekend als Nigerian Nightmare en is actief als Middleweight.

Record van Kamaru Usman

Het record van Kamaru Usman is 20-4-0

Wie is Kamaru Usman (Nigerian Nightmare)?

  • Naam: Kamaru Usman
  • Nickname: Nigerian Nightmare
  • Land: Nigeria
  • Categorie: Middleweight
  • Record: 20-4-0
Picture of Joris
Joris

Schrijver voor Muay-Thai-Nederland.nl

Hallo, mijn naam is Joris, een enthousiaste kickbokser en muay thai-beoefenaar met jarenlange trainingservaring in Nederland en Thailand. Mijn passie voor deze vechtsporten deel ik graag op Kickboksen-Nederland.nl en Muay-Thai-Nederland.nl. Van technieken tot trainingstips en de rijke culturele aspecten, mijn artikelen bieden een persoonlijke kijk op de wereld van kickboksen en muay thai. Laat je inspireren terwijl ik mijn enthousiasme en diepgaande kennis deel, en ontdek samen met mij wat deze vechtsporten zo bijzonder maakt.

Inhoudsopgave

Meer