1. Fighters
  2. Ian Garry

Ian Garry's record

Benieuwd naar het vechtrecord van Ian Garry? Zoek niet verder! Op deze pagina zullen wij het record delen van Ian Garry uit Ierland. Ian Garry is ook wel bekend als The Future en is actief als Welterweight.

Record van Ian Garry

Het record van Ian Garry is 23-3-0, 1 NC

Wie is Ian Garry (The Future)?

  • Naam: Ian Garry
  • Nickname: The Future
  • Land: Ierland
  • Categorie: Welterweight
  • Record: 23-3-0, 1 NC
Picture of Joris
Joris

Schrijver voor Muay-Thai-Nederland.nl

Hallo, mijn naam is Joris, een enthousiaste kickbokser en muay thai-beoefenaar met jarenlange trainingservaring in Nederland en Thailand. Mijn passie voor deze vechtsporten deel ik graag op Kickboksen-Nederland.nl en Muay-Thai-Nederland.nl. Van technieken tot trainingstips en de rijke culturele aspecten, mijn artikelen bieden een persoonlijke kijk op de wereld van kickboksen en muay thai. Laat je inspireren terwijl ik mijn enthousiasme en diepgaande kennis deel, en ontdek samen met mij wat deze vechtsporten zo bijzonder maakt.

Inhoudsopgave

Meer