1. Fighters
  2. Frankie Edgar

Frankie Edgar's record

Benieuwd naar het vechtrecord van Frankie Edgar? Zoek niet verder! Op deze pagina zullen wij het record delen van Frankie Edgar uit Verenigde Staten. Frankie Edgar is ook wel bekend als The Answer en is actief als Bantamweight.

Record van Frankie Edgar

Het record van Frankie Edgar is 24-11-1

Wie is Frankie Edgar (The Answer)?

  • Naam: Frankie Edgar
  • Nickname: The Answer
  • Land: Verenigde Staten
  • Categorie: Bantamweight
  • Record: 24-11-1
Picture of Joris
Joris

Schrijver voor Muay-Thai-Nederland.nl

Hallo, mijn naam is Joris, een enthousiaste kickbokser en muay thai-beoefenaar met jarenlange trainingservaring in Nederland en Thailand. Mijn passie voor deze vechtsporten deel ik graag op Kickboksen-Nederland.nl en Muay-Thai-Nederland.nl. Van technieken tot trainingstips en de rijke culturele aspecten, mijn artikelen bieden een persoonlijke kijk op de wereld van kickboksen en muay thai. Laat je inspireren terwijl ik mijn enthousiasme en diepgaande kennis deel, en ontdek samen met mij wat deze vechtsporten zo bijzonder maakt.

Inhoudsopgave

Meer