1. Fighters
  2. Colby Covington

Colby Covington's record

Benieuwd naar het vechtrecord van Colby Covington? Zoek niet verder! Op deze pagina zullen wij het record delen van Colby Covington uit Verenigde Staten. Colby Covington is ook wel bekend als Chaos en is actief als Welterweight.

Record van Colby Covington

Het record van Colby Covington is 14-0-0

Wie is Colby Covington (Chaos)?

  • Naam: Colby Covington
  • Nickname: Chaos
  • Land: Verenigde Staten
  • Categorie: Welterweight
  • Record: 14-0-0
Picture of Joris
Joris

Schrijver voor Muay-Thai-Nederland.nl

Hallo, mijn naam is Joris, een enthousiaste kickbokser en muay thai-beoefenaar met jarenlange trainingservaring in Nederland en Thailand. Mijn passie voor deze vechtsporten deel ik graag op Kickboksen-Nederland.nl en Muay-Thai-Nederland.nl. Van technieken tot trainingstips en de rijke culturele aspecten, mijn artikelen bieden een persoonlijke kijk op de wereld van kickboksen en muay thai. Laat je inspireren terwijl ik mijn enthousiasme en diepgaande kennis deel, en ontdek samen met mij wat deze vechtsporten zo bijzonder maakt.

Inhoudsopgave

Meer