1. Fighters
  2. Dustin Poirier

Dustin Poirier's record

Benieuwd naar het vechtrecord van Dustin Poirier? Zoek niet verder! Op deze pagina zullen wij het record delen van Dustin Poirier uit Verenigde Staten. Dustin Poirier is ook wel bekend als The Diamond en is actief als Lightweight.

Record van Dustin Poirier

Het record van Dustin Poirier is 30-8-0, 1 NC

Wie is Dustin Poirier (The Diamond)?

  • Naam: Dustin Poirier
  • Nickname: The Diamond
  • Land: Verenigde Staten
  • Categorie: Lightweight
  • Record: 30-8-0, 1 NC
Picture of Joris
Joris

Schrijver voor Muay-Thai-Nederland.nl

Hallo, mijn naam is Joris, een enthousiaste kickbokser en muay thai-beoefenaar met jarenlange trainingservaring in Nederland en Thailand. Mijn passie voor deze vechtsporten deel ik graag op Kickboksen-Nederland.nl en Muay-Thai-Nederland.nl. Van technieken tot trainingstips en de rijke culturele aspecten, mijn artikelen bieden een persoonlijke kijk op de wereld van kickboksen en muay thai. Laat je inspireren terwijl ik mijn enthousiasme en diepgaande kennis deel, en ontdek samen met mij wat deze vechtsporten zo bijzonder maakt.

Inhoudsopgave

Meer