1. Fighters
  2. Alexander Volkanovski

Alexander Volkanovski's record

Benieuwd naar het vechtrecord van Alexander Volkanovski? Zoek niet verder! Op deze pagina zullen wij het record delen van Alexander Volkanovski uit Australië. Alexander Volkanovski is ook wel bekend als The Great en is actief als Featherweight.

Record van Alexander Volkanovski

Het record van Alexander Volkanovski is 26-4-0

Wie is Alexander Volkanovski (The Great)?

  • Naam: Alexander Volkanovski
  • Nickname: The Great
  • Land: Australië
  • Categorie: Featherweight
  • Record: 26-4-0
Picture of Joris
Joris

Schrijver voor Muay-Thai-Nederland.nl

Hallo, mijn naam is Joris, een enthousiaste kickbokser en muay thai-beoefenaar met jarenlange trainingservaring in Nederland en Thailand. Mijn passie voor deze vechtsporten deel ik graag op Kickboksen-Nederland.nl en Muay-Thai-Nederland.nl. Van technieken tot trainingstips en de rijke culturele aspecten, mijn artikelen bieden een persoonlijke kijk op de wereld van kickboksen en muay thai. Laat je inspireren terwijl ik mijn enthousiasme en diepgaande kennis deel, en ontdek samen met mij wat deze vechtsporten zo bijzonder maakt.

Inhoudsopgave

Meer