1. Fighters
  2. Daniel Cormier

Daniel Cormier's record

Benieuwd naar het vechtrecord van Daniel Cormier? Zoek niet verder! Op deze pagina zullen wij het record delen van Daniel Cormier uit Verenigde Staten. Daniel Cormier is ook wel bekend als DC en is actief als Heavyweight.

Record van Daniel Cormier

Het record van Daniel Cormier is 22-3-0, 1 NC

Wie is Daniel Cormier (DC)?

  • Naam: Daniel Cormier
  • Nickname: DC
  • Land: Verenigde Staten
  • Categorie: Heavyweight
  • Record: 22-3-0, 1 NC
Picture of Joris
Joris

Schrijver voor Muay-Thai-Nederland.nl

Hallo, mijn naam is Joris, een enthousiaste kickbokser en muay thai-beoefenaar met jarenlange trainingservaring in Nederland en Thailand. Mijn passie voor deze vechtsporten deel ik graag op Kickboksen-Nederland.nl en Muay-Thai-Nederland.nl. Van technieken tot trainingstips en de rijke culturele aspecten, mijn artikelen bieden een persoonlijke kijk op de wereld van kickboksen en muay thai. Laat je inspireren terwijl ik mijn enthousiasme en diepgaande kennis deel, en ontdek samen met mij wat deze vechtsporten zo bijzonder maakt.

Inhoudsopgave

Meer