1. Fighters
  2. Devin Haney

Devin Haney's record

Benieuwd naar het vechtrecord van Devin Haney? Zoek niet verder! Op deze pagina zullen wij het record delen van Devin Haney uit . Devin Haney is ook wel bekend als en is actief als .

Record van Devin Haney

Het record van Devin Haney is

Wie is Devin Haney ()?

  • Naam: Devin Haney
  • Nickname:
  • Land:
  • Categorie:
  • Record: 
Picture of Joris
Joris

Schrijver voor Muay-Thai-Nederland.nl

Hallo, mijn naam is Joris, een enthousiaste kickbokser en muay thai-beoefenaar met jarenlange trainingservaring in Nederland en Thailand. Mijn passie voor deze vechtsporten deel ik graag op Kickboksen-Nederland.nl en Muay-Thai-Nederland.nl. Van technieken tot trainingstips en de rijke culturele aspecten, mijn artikelen bieden een persoonlijke kijk op de wereld van kickboksen en muay thai. Laat je inspireren terwijl ik mijn enthousiasme en diepgaande kennis deel, en ontdek samen met mij wat deze vechtsporten zo bijzonder maakt.

Inhoudsopgave

Meer