1. Fighters
  2. Teofimo Lopez

Teofimo Lopez's record

Benieuwd naar het vechtrecord van Teofimo Lopez? Zoek niet verder! Op deze pagina zullen wij het record delen van Teofimo Lopez uit . Teofimo Lopez is ook wel bekend als en is actief als .

Record van Teofimo Lopez

Het record van Teofimo Lopez is

Wie is Teofimo Lopez ()?

  • Naam: Teofimo Lopez
  • Nickname:
  • Land:
  • Categorie:
  • Record: 
Picture of Joris
Joris

Schrijver voor Muay-Thai-Nederland.nl

Hallo, mijn naam is Joris, een enthousiaste kickbokser en muay thai-beoefenaar met jarenlange trainingservaring in Nederland en Thailand. Mijn passie voor deze vechtsporten deel ik graag op Kickboksen-Nederland.nl en Muay-Thai-Nederland.nl. Van technieken tot trainingstips en de rijke culturele aspecten, mijn artikelen bieden een persoonlijke kijk op de wereld van kickboksen en muay thai. Laat je inspireren terwijl ik mijn enthousiasme en diepgaande kennis deel, en ontdek samen met mij wat deze vechtsporten zo bijzonder maakt.

Inhoudsopgave

Meer