1. Fighters
  2. Naoya Inoue

Naoya Inoue's record

Benieuwd naar het vechtrecord van Naoya Inoue? Zoek niet verder! Op deze pagina zullen wij het record delen van Naoya Inoue uit . Naoya Inoue is ook wel bekend als en is actief als .

Record van Naoya Inoue

Het record van Naoya Inoue is

Wie is Naoya Inoue ()?

  • Naam: Naoya Inoue
  • Nickname:
  • Land:
  • Categorie:
  • Record: 
Picture of Joris
Joris

Schrijver voor Muay-Thai-Nederland.nl

Hallo, mijn naam is Joris, een enthousiaste kickbokser en muay thai-beoefenaar met jarenlange trainingservaring in Nederland en Thailand. Mijn passie voor deze vechtsporten deel ik graag op Kickboksen-Nederland.nl en Muay-Thai-Nederland.nl. Van technieken tot trainingstips en de rijke culturele aspecten, mijn artikelen bieden een persoonlijke kijk op de wereld van kickboksen en muay thai. Laat je inspireren terwijl ik mijn enthousiasme en diepgaande kennis deel, en ontdek samen met mij wat deze vechtsporten zo bijzonder maakt.

Inhoudsopgave

Meer