1. Fighters
  2. Artur Beterbiev

Artur Beterbiev's record

Benieuwd naar het vechtrecord van Artur Beterbiev? Zoek niet verder! Op deze pagina zullen wij het record delen van Artur Beterbiev uit . Artur Beterbiev is ook wel bekend als en is actief als .

Record van Artur Beterbiev

Het record van Artur Beterbiev is

Wie is Artur Beterbiev ()?

  • Naam: Artur Beterbiev
  • Nickname:
  • Land:
  • Categorie:
  • Record: 
Picture of Joris
Joris

Schrijver voor Muay-Thai-Nederland.nl

Hallo, mijn naam is Joris, een enthousiaste kickbokser en muay thai-beoefenaar met jarenlange trainingservaring in Nederland en Thailand. Mijn passie voor deze vechtsporten deel ik graag op Kickboksen-Nederland.nl en Muay-Thai-Nederland.nl. Van technieken tot trainingstips en de rijke culturele aspecten, mijn artikelen bieden een persoonlijke kijk op de wereld van kickboksen en muay thai. Laat je inspireren terwijl ik mijn enthousiasme en diepgaande kennis deel, en ontdek samen met mij wat deze vechtsporten zo bijzonder maakt.

Inhoudsopgave

Meer