1. Fighters
  2. Sean O’Malley

Sean O'Malley's record

Benieuwd naar het vechtrecord van Sean O'Malley? Zoek niet verder! Op deze pagina zullen wij het record delen van Sean O'Malley uit Verenigde Staten. Sean O'Malley is ook wel bekend als Suga en is actief als Bantamweight.

Record van Sean O'Malley

Het record van Sean O'Malley is 18-1-0, 1 NC

Wie is Sean O'Malley (Suga)?

  • Naam: Sean O'Malley
  • Nickname: Suga
  • Land: Verenigde Staten
  • Categorie: Bantamweight
  • Record: 18-1-0, 1 NC
Picture of Joris
Joris

Schrijver voor Muay-Thai-Nederland.nl

Hallo, mijn naam is Joris, een enthousiaste kickbokser en muay thai-beoefenaar met jarenlange trainingservaring in Nederland en Thailand. Mijn passie voor deze vechtsporten deel ik graag op Kickboksen-Nederland.nl en Muay-Thai-Nederland.nl. Van technieken tot trainingstips en de rijke culturele aspecten, mijn artikelen bieden een persoonlijke kijk op de wereld van kickboksen en muay thai. Laat je inspireren terwijl ik mijn enthousiasme en diepgaande kennis deel, en ontdek samen met mij wat deze vechtsporten zo bijzonder maakt.

Inhoudsopgave

Meer