1. Fighters
  2. Stipe Miocic

Stipe Miocic's record

Benieuwd naar het vechtrecord van Stipe Miocic? Zoek niet verder! Op deze pagina zullen wij het record delen van Stipe Miocic uit Verenigde Staten. Stipe Miocic is ook wel bekend als N/A en is actief als Heavyweight.

Record van Stipe Miocic

Het record van Stipe Miocic is 20-4-0

Wie is Stipe Miocic (N/A)?

  • Naam: Stipe Miocic
  • Nickname: N/A
  • Land: Verenigde Staten
  • Categorie: Heavyweight
  • Record: 20-4-0
Picture of Joris
Joris

Schrijver voor Muay-Thai-Nederland.nl

Hallo, mijn naam is Joris, een enthousiaste kickbokser en muay thai-beoefenaar met jarenlange trainingservaring in Nederland en Thailand. Mijn passie voor deze vechtsporten deel ik graag op Kickboksen-Nederland.nl en Muay-Thai-Nederland.nl. Van technieken tot trainingstips en de rijke culturele aspecten, mijn artikelen bieden een persoonlijke kijk op de wereld van kickboksen en muay thai. Laat je inspireren terwijl ik mijn enthousiasme en diepgaande kennis deel, en ontdek samen met mij wat deze vechtsporten zo bijzonder maakt.

Inhoudsopgave

Meer