1. Fighters
  2. Cory Sandhagen

Cory Sandhagen's record

Benieuwd naar het vechtrecord van Cory Sandhagen? Zoek niet verder! Op deze pagina zullen wij het record delen van Cory Sandhagen uit Verenigde Staten. Cory Sandhagen is ook wel bekend als Sandman en is actief als Bantamweight.

Record van Cory Sandhagen

Het record van Cory Sandhagen is 17-4-0

Wie is Cory Sandhagen (Sandman)?

  • Naam: Cory Sandhagen
  • Nickname: Sandman
  • Land: Verenigde Staten
  • Categorie: Bantamweight
  • Record: 17-4-0
Picture of Joris
Joris

Schrijver voor Muay-Thai-Nederland.nl

Hallo, mijn naam is Joris, een enthousiaste kickbokser en muay thai-beoefenaar met jarenlange trainingservaring in Nederland en Thailand. Mijn passie voor deze vechtsporten deel ik graag op Kickboksen-Nederland.nl en Muay-Thai-Nederland.nl. Van technieken tot trainingstips en de rijke culturele aspecten, mijn artikelen bieden een persoonlijke kijk op de wereld van kickboksen en muay thai. Laat je inspireren terwijl ik mijn enthousiasme en diepgaande kennis deel, en ontdek samen met mij wat deze vechtsporten zo bijzonder maakt.

Inhoudsopgave

Meer