1. Fighters
  2. Alexandre Pantoja

Alexandre Pantoja's record

Benieuwd naar het vechtrecord van Alexandre Pantoja? Zoek niet verder! Op deze pagina zullen wij het record delen van Alexandre Pantoja uit Brazilië. Alexandre Pantoja is ook wel bekend als The Cannibal en is actief als Flyweight.

Record van Alexandre Pantoja

Het record van Alexandre Pantoja is 28-5-0

Wie is Alexandre Pantoja (The Cannibal)?

  • Naam: Alexandre Pantoja
  • Nickname: The Cannibal
  • Land: Brazilië
  • Categorie: Flyweight
  • Record: 28-5-0
Picture of Joris
Joris

Schrijver voor Muay-Thai-Nederland.nl

Hallo, mijn naam is Joris, een enthousiaste kickbokser en muay thai-beoefenaar met jarenlange trainingservaring in Nederland en Thailand. Mijn passie voor deze vechtsporten deel ik graag op Kickboksen-Nederland.nl en Muay-Thai-Nederland.nl. Van technieken tot trainingstips en de rijke culturele aspecten, mijn artikelen bieden een persoonlijke kijk op de wereld van kickboksen en muay thai. Laat je inspireren terwijl ik mijn enthousiasme en diepgaande kennis deel, en ontdek samen met mij wat deze vechtsporten zo bijzonder maakt.

Inhoudsopgave

Meer