1. Fighters
  2. Henry Cejudo

Henry Cejudo's record

Benieuwd naar het vechtrecord van Henry Cejudo? Zoek niet verder! Op deze pagina zullen wij het record delen van Henry Cejudo uit Verenigde Staten. Henry Cejudo is ook wel bekend als Triple C en is actief als Bantamweight.

Record van Henry Cejudo

Het record van Henry Cejudo is 16-4-0

Wie is Henry Cejudo (Triple C)?

  • Naam: Henry Cejudo
  • Nickname: Triple C
  • Land: Verenigde Staten
  • Categorie: Bantamweight
  • Record: 16-4-0
Picture of Joris
Joris

Schrijver voor Muay-Thai-Nederland.nl

Hallo, mijn naam is Joris, een enthousiaste kickbokser en muay thai-beoefenaar met jarenlange trainingservaring in Nederland en Thailand. Mijn passie voor deze vechtsporten deel ik graag op Kickboksen-Nederland.nl en Muay-Thai-Nederland.nl. Van technieken tot trainingstips en de rijke culturele aspecten, mijn artikelen bieden een persoonlijke kijk op de wereld van kickboksen en muay thai. Laat je inspireren terwijl ik mijn enthousiasme en diepgaande kennis deel, en ontdek samen met mij wat deze vechtsporten zo bijzonder maakt.

Inhoudsopgave

Meer