1. Fighters
  2. Brandon Moreno

Brandon Moreno's record

Benieuwd naar het vechtrecord van Brandon Moreno? Zoek niet verder! Op deze pagina zullen wij het record delen van Brandon Moreno uit Mexico. Brandon Moreno is ook wel bekend als The Assassin Baby en is actief als Flyweight.

Record van Brandon Moreno

Het record van Brandon Moreno is 21-8-2

Wie is Brandon Moreno (The Assassin Baby)?

  • Naam: Brandon Moreno
  • Nickname: The Assassin Baby
  • Land: Mexico
  • Categorie: Flyweight
  • Record: 21-8-2
Picture of Joris
Joris

Schrijver voor Muay-Thai-Nederland.nl

Hallo, mijn naam is Joris, een enthousiaste kickbokser en muay thai-beoefenaar met jarenlange trainingservaring in Nederland en Thailand. Mijn passie voor deze vechtsporten deel ik graag op Kickboksen-Nederland.nl en Muay-Thai-Nederland.nl. Van technieken tot trainingstips en de rijke culturele aspecten, mijn artikelen bieden een persoonlijke kijk op de wereld van kickboksen en muay thai. Laat je inspireren terwijl ik mijn enthousiasme en diepgaande kennis deel, en ontdek samen met mij wat deze vechtsporten zo bijzonder maakt.

Inhoudsopgave

Meer