1. Fighters
  2. Matt Hughes

Matt Hughes's record

Benieuwd naar het vechtrecord van Matt Hughes? Zoek niet verder! Op deze pagina zullen wij het record delen van Matt Hughes uit Verenigde Staten. Matt Hughes is ook wel bekend als N/A en is actief als Welterweight.

Record van Matt Hughes

Het record van Matt Hughes is 45-9-0

Wie is Matt Hughes (N/A)?

  • Naam: Matt Hughes
  • Nickname: N/A
  • Land: Verenigde Staten
  • Categorie: Welterweight
  • Record: 45-9-0
Picture of Joris
Joris

Schrijver voor Muay-Thai-Nederland.nl

Hallo, mijn naam is Joris, een enthousiaste kickbokser en muay thai-beoefenaar met jarenlange trainingservaring in Nederland en Thailand. Mijn passie voor deze vechtsporten deel ik graag op Kickboksen-Nederland.nl en Muay-Thai-Nederland.nl. Van technieken tot trainingstips en de rijke culturele aspecten, mijn artikelen bieden een persoonlijke kijk op de wereld van kickboksen en muay thai. Laat je inspireren terwijl ik mijn enthousiasme en diepgaande kennis deel, en ontdek samen met mij wat deze vechtsporten zo bijzonder maakt.

Inhoudsopgave

Meer