1. Fighters
  2. Demetrious Johnson

Demetrious Johnson's record

Benieuwd naar het vechtrecord van Demetrious Johnson? Zoek niet verder! Op deze pagina zullen wij het record delen van Demetrious Johnson uit Verenigde Staten. Demetrious Johnson is ook wel bekend als Mighty Mouse en is actief als Flyweight.

Record van Demetrious Johnson

Het record van Demetrious Johnson is 25-4-1

Wie is Demetrious Johnson (Mighty Mouse)?

  • Naam: Demetrious Johnson
  • Nickname: Mighty Mouse
  • Land: Verenigde Staten
  • Categorie: Flyweight
  • Record: 25-4-1
Picture of Joris
Joris

Schrijver voor Muay-Thai-Nederland.nl

Hallo, mijn naam is Joris, een enthousiaste kickbokser en muay thai-beoefenaar met jarenlange trainingservaring in Nederland en Thailand. Mijn passie voor deze vechtsporten deel ik graag op Kickboksen-Nederland.nl en Muay-Thai-Nederland.nl. Van technieken tot trainingstips en de rijke culturele aspecten, mijn artikelen bieden een persoonlijke kijk op de wereld van kickboksen en muay thai. Laat je inspireren terwijl ik mijn enthousiasme en diepgaande kennis deel, en ontdek samen met mij wat deze vechtsporten zo bijzonder maakt.

Inhoudsopgave

Meer