1. Fighters
  2. José Aldo

José Aldo's record

Benieuwd naar het vechtrecord van José Aldo? Zoek niet verder! Op deze pagina zullen wij het record delen van José Aldo uit Brazilie. José Aldo is ook wel bekend als Junior en is actief als Bantamweight.

Record van José Aldo

Het record van José Aldo is 32-8-0

Wie is José Aldo (Junior)?

  • Naam: José Aldo
  • Nickname: Junior
  • Land: Brazilie
  • Categorie: Bantamweight
  • Record: 32-8-0
Picture of Joris
Joris

Schrijver voor Muay-Thai-Nederland.nl

Hallo, mijn naam is Joris, een enthousiaste kickbokser en muay thai-beoefenaar met jarenlange trainingservaring in Nederland en Thailand. Mijn passie voor deze vechtsporten deel ik graag op Kickboksen-Nederland.nl en Muay-Thai-Nederland.nl. Van technieken tot trainingstips en de rijke culturele aspecten, mijn artikelen bieden een persoonlijke kijk op de wereld van kickboksen en muay thai. Laat je inspireren terwijl ik mijn enthousiasme en diepgaande kennis deel, en ontdek samen met mij wat deze vechtsporten zo bijzonder maakt.

Inhoudsopgave

Meer