1. Fighters
  2. Dricus Du Plessis

Dricus Du Plessis's record

Benieuwd naar het vechtrecord van Dricus Du Plessis? Zoek niet verder! Op deze pagina zullen wij het record delen van Dricus Du Plessis uit Zuid-Africa. Dricus Du Plessis is ook wel bekend als Stillknocks en is actief als Middleweight.

Record van Dricus Du Plessis

Het record van Dricus Du Plessis is 21-2-0,

Wie is Dricus Du Plessis (Stillknocks)?

  • Naam: Dricus Du Plessis
  • Nickname: Stillknocks
  • Land: Zuid-Africa
  • Categorie: Middleweight
  • Record: 21-2-0,
Picture of Joris
Joris

Schrijver voor Muay-Thai-Nederland.nl

Hallo, mijn naam is Joris, een enthousiaste kickbokser en muay thai-beoefenaar met jarenlange trainingservaring in Nederland en Thailand. Mijn passie voor deze vechtsporten deel ik graag op Kickboksen-Nederland.nl en Muay-Thai-Nederland.nl. Van technieken tot trainingstips en de rijke culturele aspecten, mijn artikelen bieden een persoonlijke kijk op de wereld van kickboksen en muay thai. Laat je inspireren terwijl ik mijn enthousiasme en diepgaande kennis deel, en ontdek samen met mij wat deze vechtsporten zo bijzonder maakt.

Inhoudsopgave

Meer