1. Fighters
  2. Alex Pereira

Alex Pereira's record

Benieuwd naar het vechtrecord van Alex Pereira? Zoek niet verder! Op deze pagina zullen wij het record delen van Alex Pereira uit Australië. Alex Pereira is ook wel bekend als The Great en is actief als Featherweight.

Record van Alex Pereira

Het record van Alex Pereira is 10-2-0

Wie is Alex Pereira (The Great)?

  • Naam: Alex Pereira
  • Nickname: The Great
  • Land: Australië
  • Categorie: Featherweight
  • Record: 10-2-0
Picture of Joris
Joris

Schrijver voor Muay-Thai-Nederland.nl

Hallo, mijn naam is Joris, een enthousiaste kickbokser en muay thai-beoefenaar met jarenlange trainingservaring in Nederland en Thailand. Mijn passie voor deze vechtsporten deel ik graag op Kickboksen-Nederland.nl en Muay-Thai-Nederland.nl. Van technieken tot trainingstips en de rijke culturele aspecten, mijn artikelen bieden een persoonlijke kijk op de wereld van kickboksen en muay thai. Laat je inspireren terwijl ik mijn enthousiasme en diepgaande kennis deel, en ontdek samen met mij wat deze vechtsporten zo bijzonder maakt.

Inhoudsopgave

Meer