1. Fighters
  2. Michael Chandler

Michael Chandler's record

Benieuwd naar het vechtrecord van Michael Chandler? Zoek niet verder! Op deze pagina zullen wij het record delen van Michael Chandler uit Verenigde Staten. Michael Chandler is ook wel bekend als Iron en is actief als Lightweight.

Record van Michael Chandler

Het record van Michael Chandler is 23-8-0

Wie is Michael Chandler (Iron)?

  • Naam: Michael Chandler
  • Nickname: Iron
  • Land: Verenigde Staten
  • Categorie: Lightweight
  • Record: 23-8-0
Picture of Joris
Joris

Schrijver voor Muay-Thai-Nederland.nl

Hallo, mijn naam is Joris, een enthousiaste kickbokser en muay thai-beoefenaar met jarenlange trainingservaring in Nederland en Thailand. Mijn passie voor deze vechtsporten deel ik graag op Kickboksen-Nederland.nl en Muay-Thai-Nederland.nl. Van technieken tot trainingstips en de rijke culturele aspecten, mijn artikelen bieden een persoonlijke kijk op de wereld van kickboksen en muay thai. Laat je inspireren terwijl ik mijn enthousiasme en diepgaande kennis deel, en ontdek samen met mij wat deze vechtsporten zo bijzonder maakt.

Inhoudsopgave

Meer