1. Fighters
  2. Aljamain Sterling

Aljamain Sterling's record

Benieuwd naar het vechtrecord van Aljamain Sterling? Zoek niet verder! Op deze pagina zullen wij het record delen van Aljamain Sterling uit Verenigde Staten. Aljamain Sterling is ook wel bekend als Funk Master en is actief als Featherweight.

Record van Aljamain Sterling

Het record van Aljamain Sterling is 23-4-0

Wie is Aljamain Sterling (Funk Master)?

  • Naam: Aljamain Sterling
  • Nickname: Funk Master
  • Land: Verenigde Staten
  • Categorie: Featherweight
  • Record: 23-4-0
Picture of Joris
Joris

Schrijver voor Muay-Thai-Nederland.nl

Hallo, mijn naam is Joris, een enthousiaste kickbokser en muay thai-beoefenaar met jarenlange trainingservaring in Nederland en Thailand. Mijn passie voor deze vechtsporten deel ik graag op Kickboksen-Nederland.nl en Muay-Thai-Nederland.nl. Van technieken tot trainingstips en de rijke culturele aspecten, mijn artikelen bieden een persoonlijke kijk op de wereld van kickboksen en muay thai. Laat je inspireren terwijl ik mijn enthousiasme en diepgaande kennis deel, en ontdek samen met mij wat deze vechtsporten zo bijzonder maakt.

Inhoudsopgave

Meer