1. Fighters
  2. Max Holloway

Max Holloway's record

Benieuwd naar het vechtrecord van Max Holloway? Zoek niet verder! Op deze pagina zullen wij het record delen van Max Holloway uit Verenigde Staten. Max Holloway is ook wel bekend als Blessed en is actief als Lightweight.

Record van Max Holloway

Het record van Max Holloway is 26-7-0

Wie is Max Holloway (Blessed)?

  • Naam: Max Holloway
  • Nickname: Blessed
  • Land: Verenigde Staten
  • Categorie: Lightweight
  • Record: 26-7-0
Picture of Joris
Joris

Schrijver voor Muay-Thai-Nederland.nl

Hallo, mijn naam is Joris, een enthousiaste kickbokser en muay thai-beoefenaar met jarenlange trainingservaring in Nederland en Thailand. Mijn passie voor deze vechtsporten deel ik graag op Kickboksen-Nederland.nl en Muay-Thai-Nederland.nl. Van technieken tot trainingstips en de rijke culturele aspecten, mijn artikelen bieden een persoonlijke kijk op de wereld van kickboksen en muay thai. Laat je inspireren terwijl ik mijn enthousiasme en diepgaande kennis deel, en ontdek samen met mij wat deze vechtsporten zo bijzonder maakt.

Inhoudsopgave

Meer