1. Fighters
  2. Charles Oliveira

Charles Oliveira's record

Benieuwd naar het vechtrecord van Charles Oliveira? Zoek niet verder! Op deze pagina zullen wij het record delen van Charles Oliveira uit Brazilie. Charles Oliveira is ook wel bekend als do Bronx en is actief als Lightweight.

Record van Charles Oliveira

Het record van Charles Oliveira is 34-10-0, 1 NC

Wie is Charles Oliveira (do Bronx)?

  • Naam: Charles Oliveira
  • Nickname: do Bronx
  • Land: Brazilie
  • Categorie: Lightweight
  • Record: 34-10-0, 1 NC
Picture of Joris
Joris

Schrijver voor Muay-Thai-Nederland.nl

Hallo, mijn naam is Joris, een enthousiaste kickbokser en muay thai-beoefenaar met jarenlange trainingservaring in Nederland en Thailand. Mijn passie voor deze vechtsporten deel ik graag op Kickboksen-Nederland.nl en Muay-Thai-Nederland.nl. Van technieken tot trainingstips en de rijke culturele aspecten, mijn artikelen bieden een persoonlijke kijk op de wereld van kickboksen en muay thai. Laat je inspireren terwijl ik mijn enthousiasme en diepgaande kennis deel, en ontdek samen met mij wat deze vechtsporten zo bijzonder maakt.

Inhoudsopgave

Meer