1. Fighters
  2. Justin Gaethje

Justin Gaethje's record

Benieuwd naar het vechtrecord van Justin Gaethje? Zoek niet verder! Op deze pagina zullen wij het record delen van Justin Gaethje uit Verenigde Staten. Justin Gaethje is ook wel bekend als The Highlight en is actief als Lightweight.

Record van Justin Gaethje

Het record van Justin Gaethje is 25-5-0

Wie is Justin Gaethje (The Highlight)?

  • Naam: Justin Gaethje
  • Nickname: The Highlight
  • Land: Verenigde Staten
  • Categorie: Lightweight
  • Record: 25-5-0
Picture of Joris
Joris

Schrijver voor Muay-Thai-Nederland.nl

Hallo, mijn naam is Joris, een enthousiaste kickbokser en muay thai-beoefenaar met jarenlange trainingservaring in Nederland en Thailand. Mijn passie voor deze vechtsporten deel ik graag op Kickboksen-Nederland.nl en Muay-Thai-Nederland.nl. Van technieken tot trainingstips en de rijke culturele aspecten, mijn artikelen bieden een persoonlijke kijk op de wereld van kickboksen en muay thai. Laat je inspireren terwijl ik mijn enthousiasme en diepgaande kennis deel, en ontdek samen met mij wat deze vechtsporten zo bijzonder maakt.

Inhoudsopgave

Meer