1. Fighters
  2. Belal Muhammad

Belal Muhammad's record

Benieuwd naar het vechtrecord van Belal Muhammad? Zoek niet verder! Op deze pagina zullen wij het record delen van Belal Muhammad uit Verenigde Staten. Belal Muhammad is ook wel bekend als Remember the Name en is actief als Welterweight.

Record van Belal Muhammad

Het record van Belal Muhammad is 23-3-0, 1 NC

Wie is Belal Muhammad (Remember the Name)?

  • Naam: Belal Muhammad
  • Nickname: Remember the Name
  • Land: Verenigde Staten
  • Categorie: Welterweight
  • Record: 23-3-0, 1 NC
Picture of Joris
Joris

Schrijver voor Muay-Thai-Nederland.nl

Hallo, mijn naam is Joris, een enthousiaste kickbokser en muay thai-beoefenaar met jarenlange trainingservaring in Nederland en Thailand. Mijn passie voor deze vechtsporten deel ik graag op Kickboksen-Nederland.nl en Muay-Thai-Nederland.nl. Van technieken tot trainingstips en de rijke culturele aspecten, mijn artikelen bieden een persoonlijke kijk op de wereld van kickboksen en muay thai. Laat je inspireren terwijl ik mijn enthousiasme en diepgaande kennis deel, en ontdek samen met mij wat deze vechtsporten zo bijzonder maakt.

Inhoudsopgave

Meer