1. Fighters
  2. Jon Jones

Jon Jones's record

Benieuwd naar het vechtrecord van Jon Jones? Zoek niet verder! Op deze pagina zullen wij het record delen van Jon Jones uit Verenigde Staten. Jon Jones is ook wel bekend als Bones en is actief als Light Heavyweight.

Record van Jon Jones

Het record van Jon Jones is 27-1-0, 1 NC

Wie is Jon Jones (Bones)?

  • Naam: Jon Jones
  • Nickname: Bones
  • Land: Verenigde Staten
  • Categorie: Light Heavyweight
  • Record: 27-1-0, 1 NC
Picture of Joris
Joris

Schrijver voor Muay-Thai-Nederland.nl

Hallo, mijn naam is Joris, een enthousiaste kickbokser en muay thai-beoefenaar met jarenlange trainingservaring in Nederland en Thailand. Mijn passie voor deze vechtsporten deel ik graag op Kickboksen-Nederland.nl en Muay-Thai-Nederland.nl. Van technieken tot trainingstips en de rijke culturele aspecten, mijn artikelen bieden een persoonlijke kijk op de wereld van kickboksen en muay thai. Laat je inspireren terwijl ik mijn enthousiasme en diepgaande kennis deel, en ontdek samen met mij wat deze vechtsporten zo bijzonder maakt.

Inhoudsopgave

Meer